Over MeetingMatters

Congressen en Meetings zijn er genoeg, maar zijn we ons altijd bewust van de toegevoegde waarde die ze opleveren? Er wordt tenslotte veel in geïnvesteerd, dan is het eigenlijk vanzelfsprekend dat je wil weten wat die investering oplevert, voor alle betrokken stakeholders. Via dit blog willen we je inspireren met artikelen, tips en nog veel meer, gericht op congressen die aantoonbare resultaten opleveren!

Over Nico Meyer, CMM

Nico_MeyerNico Meyer, CMM is Managing Director van MeetingMonitor en Qmatters. Hij is initiatiefnemer van Congreswereld.nl, de online vakinformatiebron voor meeting professionals door meeting professionals, waar hij tot eind 2013 ook hoofdredacteur was. Vanuit meer dan 20 jaar ervaring in de hospitality en congresbranche ontwikkelde een passie voor alles wat met congressen te maken heeft.


Zijn missie: Betere congressen en events mét toegevoegde waarde!

Vanuit deze drijfveer zet Nico zijn kennis en ervaring in via MeetingMonitor (evaluaties en effectmeting voor congressen) en Qmatters (gespecialiseerd in het meten en verbeteren van klantbeleving in de facilitaire omgeving). Beide organisaties richten zich op het inzichtelijk maken en verbeteren van respectievelijk de deelnemer- en klantbeleving en helpen organisaties om de effectiviteit en toegevoegde waarde van hun meetings en facilitaire activiteiten, en daarmee de reputatie van hun organisatie, te vergroten. Volg Nico op Twitter of LinkedIn