Leuk dat je in de afgelopen periode deelgenomen hebt aan onze Moving Forward Webinars!

We hopen dat je deelname bijgedragen heeft aan meer bewustwording en inzicht voor toekomstige events, ongeacht of ze nu online, offline of hybride zijn!
We hebben veel vragen gekregen om de eerdere webinars terug te kunnen kijken. Daarom tref je op deze pagina de links van naar de opnames van alle Moving Forward Webinars (nb. Heb je interesse in het verslag met alle tips van een van de webinars, stuur dan even een email naar nico@meetingmatters.nl. We delen het dan graag met je).
We nemen even een break deze zomer. Daarna bekijken we hoe de eventwereld er voor staat en welke actuele behoefte er dan leeft. Als dat leidt tot nieuwe Moving Forward Webinars of Moving Forward Roundtables, zullen we je daar uiteraard over informeren.
Keep Moving Forward! Samen komen we verder!

Moving Forward Webinars – terugkijklinks:

Hieronder tref je de terugkijk samenvatting van de verschillende webinars:

NB. Van de Roundtables zijn geen opnames gemaakt. Mocht je in het onderwerp geinteresseerd zijn of het verslag willen ontvangen (wanneer dit van een sessie gemaakt is), neem dan contact op met de moderator van de roundtable:

  • De valkuilen van hybride en online events (en hoe ze op te lossen om echte impact te creëren) (Dinsdag 9 juni) – olv. Nico Meyer (nico@meetingmatters.nl)
  • Praktische tips & tricks om jouw online event boven andere online meetings uit te laten stijgen (Woensdag 10 juni) – olv. Menno Pleij (menno@slidebox.nl)
  • Modereren van online of hybride events (Dinsdag 16 juni) – olv. Nick Schoemaker (vangrieken@debatinstituut.nl)
  • De valkuilen van hybride en online events (en hoe ze op te lossen om echte impact te creëren) (Dinsdag 23 juni) – olv. Nico Meyer (nico@meetingmatters.nl)
  • Online meetings: Hoe inhoud en vorm van het programma optimaliseren voor online (Woensdag 24 juni) – olv. Menno Pleij (menno@slidebox.nl)
  • Verdienmodellen & sponsoring bij online en hybride events (Donderdag 25 juni) – olv. Nico Meyer (nico@meetingmatters.nl)

Het debatinstituut is in 1998 opgericht door net-afgestudeerde liefhebbers van het gesproken woord met jarenlange internationale ervaring in het wedstrijddebatteren. De passie en fascinatie voor de retorica, de kunst van het overtuigend spreken, is altijd gebleven. Wij zijn liefhebbers die ook nog eens heel goed zijn in ons vak. Dat vinden we zelf in ieder geval.
Meer informatie >

Roderik van Grieken

Nederlands Debat Instituut

Slidebox is een agency gespecialiseerd in strategische content en (online) shows voor het bedrijfsleven, overheid en medische associaties.
Dit kan varieren van een presentatie voor de aandeelhouders van een beursgenoteerd bedrijf, tot het creëren van een complete meerdaagse plenary show waarbij de doelstellingen van de klant zo goed mogelijk worden gerealiseerd.
Meer informatie >

Menno Pleij

Slidebox

Event Strateeg en onafhankelijk sparringpartner met bijna 30 jaar ervaring met events (organiseren, accommoderen en faciliteren). Ik help je graag om maximale impact met jouw congressen en events te realiseren. Door een strategische aanpak, samen doelstellingen helder te maken, deze door te vertalen naar het ontwerp van je event én de effecten te meten, zodat je de waarde/impact aan kan tonen.
Meer informatie >

Nico Meyer

MeetingMatters | MeetingMonitor

Moving Forward Roundtables!

Op dit moment hebben we nog geen nieuwe Moving Forward Roundtables gepland staan (de roundtables zijn kleinschalige Zoom-meetings waarin we over één specifiek onderwerp in gesprek gaan, elkaar inspireren en van elkaars ervaringen kunnen leren). Zodra nieuwe sessies gepland staan, vind je hieronder de info en aanmeldmogelijkheid.

  • Nieuwe data en onderwerpen volgen

Ben jij opdrachtgever of organisator van bijeenkomsten in jouw organisatie en wil je meedoen? Stuur dan een mailtje met je interesse naar de organisator van de Roundtable. Let op, het aantal plaatsen per sessie is beperkt.