Event Toegevoegde Waarde

De meest duurzame beslissing die je voor je event kan nemen, is zorgen dat het écht waarde toevoegt!

Congressen en Meetings zijn er genoeg, maar zijn we ons altijd bewust van de toegevoegde waarde die ze opleveren? Er wordt tenslotte veel in geïnvesteerd, dan is het eigenlijk vanzelfsprekend dat je wil weten wat die investering oplevert, voor alle betrokken stakeholders. Wij noemen dat ETW (Event Toegevoegde Waarde).

Of je nu organisator, accommodatie of toeleverancier bent, jij wilt dat jouw bijdrage er toe doet. Tevreden deelnemers en sponsoren, die jouw event ‘rijker’ verlaten dan ze gekomen zijn. Ongeacht of dat een fysieke of online deelname was.

Voor organisatoren

Ben jij opdrachtgever of organisator van congressen en events?  

Dan helpen we je graag om de doelstellingen voor je event glashelder én meetbaar te maken. Dit doen we voor elke stakeholder die bij het event betrokken is.

Desgewenst helpen we je om deze door te vertalen naar het ontwerp van je evenement (EventDesign). We ondersteunen je om je partners/toeleveranciers optimaal te betrekken en vanuit hun expertise de doelstellingen te laten ondersteunen. Vaak leidt dit ook nog eens tot kostenbesparingen, omdat je precies weet welke investeringen waar en hoe waarde toevoegen. 

Voor het verzamelen van feedback helpen we je de goede vragen te stellen en de juiste data te verzamelen om aan te kunnen tonen hoe effectief jouw evenement is geweest. Uiteraard zorgen we voor een maatwerkrapportage van de uitkomsten en bespreken we (samen met jouw eventpartners) hoe een volgende editie nog meer waarde kan toevoegen. 

Voor accommodaties

Ben jij accommodatie of toeleverende partner van events?

Dan helpen we je graag om glashelder én meetbaar te maken hoe jij met jouw dienstverlening toegevoegde waarde kan brengen voor events.

Via klantevaluaties helpen we je de goede vragen te stellen, zodat jij optimaal inzicht hebt hoe en waar jij jouw expertise kan inzetten voor een event. Zo zorg je dat er niet langer in termen van kosten, maar in die van investeringen gesproken wordt.

Uiteraard helpen we je desgewenst ook om de juiste data te verzamelen om aan te kunnen tonen hoe effectief en impactvol jouw bijdrage is geweest en hoe je bij een volgend event nog meer waarde kan toevoegen.

Eventimpact vergroten 

Vanuit onze bijna 30 jaar ervaring met congressen en evenementen (zowel organiseren, accommoderen als faciliteren) hebben we veel inzichten en kennis opgedaan en is onze rugzak gevuld met praktische tools. We zetten onze expertise graag voor jou en je team in om je events nog waardevoller te maken.  

We hanteren daarbij een paar uitgangspunten:  

 • Begrijpen waarom je doet wat je doet 
 • Altijd waarde toevoegen 
 • Doen wat nodig is 
 • Elke dag een stapje beter 

Betrokken en op maat

Onze aanpak is altijd maatwerk. We kijken met jou wat precies je vraag of wens is. En of,  hoe en waar we op de meest effectieve manier waarde kunnen toevoegen.  
Uiteraard beschikken we over de nodige instrumenten en tools die we voor je in kunnen zetten, zoals:  

Strategie sessies

 • Meeting-Objective-Mapping (oa. ROI Methodology)
 • Strategy sessions (oa. LEGO© SERIOUS PLAY©, Roadmaps)
 • EventDesign (oa. EventCanvas, MeetingSafari)
 • Feedback- en Evaluatiesessies
w

Meten

 • Online evaluaties (pre- en post-event surveys, effectmeting)
 • Focusgroup (persoonlijke eventfeedback)
 • MeetingScan, Mystery Delegate
 • Evaluatie/effectmeting terugkoppelsessies/-gesprekken

Sparren

 • Advisering (1-op-1 en teamsessies)